• A canvi d'un pagament inicial de 7,5 milions d'euros i els posteriors pagaments associats a fites rellevants, 'royalties' i altres fites relacionades amb vendes
ep almirall
Almirall

Almirall i Symatese han signat un acord estratègic global per al desenvolupament i la comercialització de productes personalitzats en el camp de l'estètica.

Segons els termes de la col·laboració, Symatese concedeix a Almirall una llicència exclusiva per a la comercialització a tot el món d'una nova gamma de farciments facials amb àcid hialurònic, a canvi d'un pagament inicial de 7,5 milions d'euros i els posteriors pagaments associats a fites rellevants, 'royalties' i altres fites relacionades amb vendes.

"En línia amb l'estratègia d'Almirall de seguir construint la seva presència en el camp de l'estètica, aquest acord representa no només una atractiva oportunitat d'entrar en el mercat dels farciments facials injectables amb una tecnologia diferenciada; sinó que a més estableix una col·laboració a llarg termini amb un desenvolupador líder de dispositius mèdics per a aplicacions estètiques", ha indicat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Inicialment, les activitats s'enfocaran en el desenvolupament d'una nova tecnologia de transformació basada en àcid hialurònic.

Aquesta tecnologia permetrà a Almirall oferir "una gamma nova, segura, eficaç i versàtil" de farciments facials dèrmics, que cobrirà les necessitats dels pacients en reemplaçar el volum facial perdut amb resultats previsibles, naturals i satisfactoris.

"Després de l'adquisició de ThermiGen, líder al mercat de dispositius d'energia de radiofreqüència, amb aquesta col·laboració Almirall continua avançant en línia amb la seva direcció estratègica orientada a la Dermatologia i a la medicina estètica", ha afirmat el conseller delegat d'Almirall, Eduardo Sanchiz.

Noticias relacionadas

contador