ep sede central de almirall
ALMIRALL

Almirall i la farmacèutica Simcere Pharmaceutical Group han anunciat aquest dijous un acord de llicència exclusiva per a SIM0278, la proteïna de fusió mutant IL-2 (IL-2Mu-Fc) desenvolupada per Simcere i candidata a fàrmac per al tractament de malalties autoimmunes.

  • 9,20€
  • -0,92%

En virtut de l'acord, Almirall tindrà el dret exclusiu de desenvolupar i comercialitzar SIM0278 per a totes les indicacions fora de la regió de la Xina (Xina continental, Hong Kong, Macau i Taiwan). Simcere conservarà tots els drets per desenvolupar i comercialitzar SIM0278 dins la Xina.

Simcere rebrà un pagament inicial de 15 milions de dòlars, i fins a 492 milions de dòlars en pagaments per fites de desenvolupament i comercials segons els èxits aconseguits en diverses indicacions, amb una part important com a fites de vendes, així com royalties escalonats de fins a dos dígits baixos en funció de les futures vendes globals.

"Estem molt contents d'haver arribat a un acord de col·laboració amb Almirall per al desenvolupament de SIM0278. Aquesta innovadora muteïna de la IL-2 és una molècula important de la nostra estratègia de reequilibri immunitari per a malalties autoimmunes", ha declarat Renhong Tang, co- CEO de Simcere. "SIM0278 és una de les molècules clau desenvolupades a partir de la plataforma interna d'enginyeria de proteïnes de Simcere. Aquesta associació també marca una fita a l'esforç d'internacionalització de Simcere. Esperem treballar estretament amb Almirall per demostrar el valor clínic de SIM0278", ha afegit.

"A Almirall, sempre busquem noves oportunitats per reforçar la nostra pipeline d'R+D. Per això estem molt satisfets de tancar aquest nou acord de desenvolupament i comercialització amb Simcere", ha afirmat Karl Ziegelbauer, director científic d'Almirall. "SIM0278 té un gran potencial per tractar un ampli espectre de malalties immunològiques i esperem que el seu desenvolupament ens permeti reforçar el nostre portafoli de productes biològics i la nostra posició de lideratge en Dermatologia Mèdica."

Noticias relacionadas

contador