aliexpress ocio

AliExpress segueix cremant etapes i llançant-se a per nínxols de negoci. Després de llançar AliExpress Plaça (primera botiga física a Espanya i Europa) i AliExpress Businesses (obrint la porta a autònoms i venedors professionals a vendre en la seva plataforma) llança AliExpress Oci. En què consisteix?

"Després de la bona acollida assolida per les primeres experiències amb la venda d'entrades a la nostra plataforma, volem potenciar aquesta nova línia de negoci, ja que suposa un pas més en el nostre ferm compromís per l'oferta local.

De la mateixa manera, se suma a les diverses iniciatives que hem posat en marxa durant els últims mesos amb l'objectiu que els nostres usuaris trobin una àmplia i completa gamma de productes i serveis", declara Luis Azcona, director d'Entreteniment i Oci a AliExpress.

"Volem que les empreses d'aquest sector vegin AliExpress com un aliat per complementar els seus diferents canals de venda" afirma Azcona. En aquest context, les empreses que formen part d'AliExpress Oci podran beneficiar-se dels avantatges que la companyia ofereix als seus sellers.

En aquest sentit, aquesta nova aposta es posa en marxa coincidint amb el començament de les celebracions de l'11.11 Festival Mundial de Compres, el festival de compres a nivell global, en el qual els usuaris podran accedir a multitud de promocions especials de serveis d'oci i cultura, que inclouen diferents tipus d'experiències, des de gastronomia fins a tours guiats per alguns dels museus més destacats del panorama nacional i la venda d'entrades per a festes i concerts.

Entre els partners que ja formen part d'AliExpress es troben Disorder Events, Planet Events, Roller Coaster Group, Taquilla, Minube, Viatges Reina i Elektrik.

contador