beckham aliexpress
AliExpress

AliExpress, plataforma internacional de comerç electrònic propietat del gegant xinès Alibaba, ha fitxat David Beckham com a ambaixador de la marca i amb l'objectiu d'impulsar-ne les vendes mundials en un context d'elevada competència amb rivals com Temu o Shein.

"AliExpress es complau a associar-se amb David Beckham per a la nostra campanya de l'estiu dels esports. Tant si ets aficionat al futbol com si no, no se m'acut ningú millor per mostrar com n'és de fàcil guanyar amb AliExpress durant la UEFA EURO 2024", ha afirmat Gary Topp, director comercial europeu d'AliExpress.

En aquesta campanya, Beckham mostra als consumidors d'AliExpress com guanyar premis, que van des de cupons per valor de milions d'euros fins a entrades per als partits de la UEFA EURO 2024. A més, els nous usuaris participaran en sorteigs i premis exclusius per donar-los la benvinguda a la plataforma.

"AliExpress està ajudant els aficionats a acostar-se encara més a la UEFA EURO 2024 aquest estiu, oferint-los grans premis mentre l'acció es desenvolupa al camp", ha dit David Beckham.

Aquest acord arriba poques setmanes després que la UEFA anunciés AliExpress com a soci oficial de la UEFA EURO 2024, que se celebrarà a Alemanya del 14 de juny al 14 de juliol.

"L'associació permetrà a AliExpress connectar els consumidors en línia amb el futbol aquest estiu, oferint als aficionats una combinació de descomptes i ofertes extraordinàries a AliExpress Choice, així com jocs interactius i concursos per tenir l'oportunitat de guanyar grans premis, incloent-hi entrades per a partits", explicava l'empresa.

Guy-Laurent Epstein, director de màrqueting de la UEFA, deia que “estem encantats de donar la benvinguda a AliExpress, un dels principals mercats minoristes en línia del món, com el primer soci exclusiu de la plataforma de comerç electrònic per a un Campionat Europeu de Futbol Masculí de la UEFA.

Treballarem en estreta col·laboració per fer que l'experiència digital dels aficionats per a l'espectacle d'aquest estiu sigui tan emocionant com sigui possible, aportant més innovacions als aficionats al futbol de tot el món. Això comença oferint als aficionats l'oportunitat de guanyar alguns premis inoblidables, incloent-hi entrades per als partits de la UEFA EURO 2024”.

Aquesta iniciativa d'AliExpress es produeix després de la ràpida expansió global de rivals amb seu a la Xina com l'empresa emergent de moda en línia Shein o Temu, que va aconseguir un gran èxit amb l'emissió de diversos anuncis a la Super Bowl dels Estats Units en què animava als consumidors nord-americans a "comprar com un multimilionari".

contador