• Alibaba va obtenir més beneficis a través de les vendes via móbil que a altres plataformes
  • L'empresa puja més d'un 5% a Wall Street
alibaba sede

Alibaba puja amb força a Wall Street després d'ingressar un 58,8% més en el segon trimestre de l'any respecte al mateix període de l'any anterior. D'aquesta manera, la companyia xinesa de comerç electrònic va tenir uns ingressos d'un total de 4.335 milions d'euros. Alibaba ha informat que per primera vegada va obtenir més beneficis a través de les vendes via mòbil que en altres plataformes.

"Aconseguim uns resultats excel·lents en el trimestre. El creixement del 59% dels ingressos de la companyia representa el major ritme d'increment des de la nostra sortida a Borsa", ha indicat Maggie Wu, directora financera de Alibaba Group.

Alibaba va obtenir més beneficis a través de les vendes via mòbil que a altres plataformes

"L'acceleració del nostre creixement d'ingressos reflecteix el valor de les nostres propostes per als clients", ha declarat Daniel Zhang, conseller delegat d'Alibaba Group, qui ha subratllat que la companyia està posicionada per a "un fort creixement rendible en el futur".

FORT CREIXEMENT DE LA PLATAFORMA MÒBIL

De fet, la companyia ha destacat l'obtenció de 2.635 milions de dòlars de benefici a través de les vendes via mòbil, més que a través de qualsevol altra plataforma. En concret, va registrar un increment interanual del 119% en les transaccions via mòbil.

A més, els usuaris actius mòbils de Alibaba van aconseguir el passat mes de juny els 427 milions, la qual cosa reflecteix un increment de 17 milions sobre el passat mes de març. També va registrar un fort ascens en el negoci de computació en núvol de Alibaba, on els ingressos en el segon trimestre van créixer un 156% fins als 187 milions de dòlars.

CAIGUDA DEL BENEFICI

No obstant això, la companyia xinesa de comerç electrònic Alibaba va obtenir un benefici net atribuït de 7.550 milions de iuans (1.018 milions d'euros) al primer trimestre del seu exercici fiscal, la qual cosa representa una caiguda del 75,5% en comparació del mateix període del seu anterior any fiscal, segons ha informat la multinacional.

contador