ep archivo   barco pesquero andaluz
EUROPA PRESS - Archivo

Corporació Financera Alba, braç inversor de Banca March, ha comunicat aquest dilluns que, a través de la seva filial Alba Europe, ha arribat a un acord amb els socis de Profand per invertir 100 milions d'euros en la presa d'una participació d'aproximadament el 23,71% del seu capital social, mitjançant la compravenda d'accions i la subscripció d'una ampliació de capital.

  • 47,45€
  • -3,06%

S'espera completar la inversió abans de final d'any, un cop obtingudes les autoritzacions i aprovacions pertinents.

Profand és una de les empreses líders al sector pesquer a Espanya i líder mundial en la pesca i comercialització de cefalòpodes, així com de venda de peix en safates d'atmosfera protectora. Disposa d'un model de negoci "sòlid" pel seu posicionament en les activitats extractives i de processament i la seva presència a Espanya, Estats Units, Argentina, Marroc, Índia, Perú i Senegal.

Alba ha dit que aquesta inversió s'emmarca dins de l'estratègia de convertir-se en accionista minoritari de referència d'empreses familiars espanyoles i europees, cotitzades i no cotitzades, líders als seus sectors d'activitat, amb l'objectiu de contribuir al seu desenvolupament a llarg termini.

Noticias relacionadas

contador