airbus a livre entre 605 et 611 appareils en 2021 selon des sources 20220504194023

Les accions d'Airbus es disparen aquest dijous (+7%) després que la companyia hagi rendit comptes al mercat amb uns resultats millors del que s'esperava. El fabricant d'aeronaus va triplicar el benefici el primer trimestre, fins als 1.219 milions d'euros. Després d'això, JP Morgan ha decidit apujar-ne el preu objectiu.

  • 154,96€
  • 0,44%

En concret, l'eleva fins als 180 euros per acció, enfront dels 170 euros previs, amb una recomanació de sobreponderar. "Una producció més gran i un benefici fort són una combinació potent", diuen els analistes de JP Morgan.

Airbus ha anunciat que al primer trimestre de l'any va aconseguir un benefici net de 1.219 milions d'euros, un 237% més que al mateix període de l'any passat.

Per Deutsche Bank, Airbus obté una recomanació de compra, amb un preu objectiu de 142 euros per acció. Sobre els seus comptes destaquen els "millors resultats en el primer trimestre, com a resultat de la contenció de costos, la cobertura i els vents de cua no recurrents, i una perspectiva més audaç per al 2025", "tot i les limitacions actuals de la cadena de subministrament".

Airbus també manté la recuperació de marges del trimestre anterior, especialment a Avions comercials i el negoci de Defensa, subratllen, per la seva banda, el departament d'anàlisi de Bankinter, que apunten que "la generació de caixa ha estat limitada, en gran mesura per l'impacte de l'augment de circulant".

Consideren important el "missatge positiu sobre la fortalesa comercial, l'expectativa de recuperar els nivells de trànsit aeri entre el 2023-2025 i el manteniment de la guidance, encara que reconeixen que l'entorn és més complex (inflació, cadenes de subministrament i els nous confinaments a la Xina")". En resum, revisaran la seva hipòtesi per reflectir un entorn de risc més complex, "si bé, valorem positivament el manteniment de les guies i els objectius de recuperació a mitjà termini", afegeixen.

Noticias relacionadas

contador