cbairbus1 short1

Airbus ha elevat aquest divendres la seva previsió de demanda d'avions per als propers 20 anys i ha renovat la seva forma de predir la demanda d'avions introduint noves categories que van de Small a Extra Large i desdibuixant els límits tradicionals entre els tipus d'avions.

  • 160,04€
  • -0,39%

El fabricant europeu d'avions ha assenyalat que augmenta el seu pronòstic per als propers 20 anys per als lliuraments d'avions en més d'un 7%, fins als 37.400 jets, per valor de 5.800 milions de dòlars a preus de catàleg.

Això compara amb els 34.900 avions, per valor de 5.300 milions de dòlars, de fa un any, en part com a resultat d'un punt de partida més alt a mesura que la indústria absorbeix un altre any de ràpid creixement del transport aeri.

Dominant la perspectiva està el mercat d'avions Small de fins a 230 places, en què Airbus ha ampliat la seva cartera després de tancar un acord per comprar l'avió CSeries de Bombardier de 110-130 places. Aquests avions representaran 28.550 lliuraments per valor de 3.200 milions de dòlars, o el 76% de totes les unitats lliurades durant els propers 20 anys, ha dit Airbus en un pronòstic anual.

Airbus ha redefinit la distinció tradicional entre avions d'un sol passadís o de fuselatge estret i avions de dos passadissos, així com entre els diversos tipus d'avions de llarga distància.

Els canvis són particularment evidents per als avions més grans. En lloc d'identificar avions amb 450 o més seients, Airbus ara col·loca tots els avions amb 350 o més seients en una caixa anomenada Extra Large.

Noticias relacionadas

contador