airbus 20230126175114

Per recolzar el creixement dels seus avions comercials i fer front als reptes en defensa, espai i helicòpters, Airbus té previst contractar més de 13.000 persones a tot el món el 2023, segons ha informat la companyia. Al voltant de 7.000 llocs seran de nova creació.

  • 161,00€
  • 2,42%

"Les noves contractacions seran fonamentals per recolzar la nostra acceleració industrial i l'ambiciosa fulla de ruta de descarbonització d'Airbus, així com per preparar el futur de l'aviació", ha dit l'empresa.

El seu director de Recursos Humans, Thierry Baril, ha remarcat que el 2022, Airbus va donar la benvinguda a 13.000 nous treballadors i que, després de l'èxit de la contractació de l'any passat, tornen a contractar més de 13.000 treballadors el 2023. “Fem un crida a persones amb talent de tot el món perquè s'uneixin a nosaltres en el nostre viatge per fer realitat un sector aeroespacial sostenible i perquè ens ajudin a construir un lloc de treball millor, més divers i inclusiu per a tots els nostres treballadors”, ha assenyalat.

Aquesta nova campanya de contractació mundial posarà èmfasi en els perfils tècnics i de fabricació, així com en l'adquisició de noves competències que donin suport a la visió a llarg termini de l'empresa, a àmbits com les noves energies, la cibernètica i el digital.

Més de 9.000 d'aquests llocs seran a Europa, i la resta a tota la xarxa mundial d'Airbus. Un terç de la contractació total es destinarà a llicenciats recentment.

Airbus té actualment més de 130.000 persones en totes les seves activitats a tot el món.

Noticias relacionadas

contador