• Airbnb ha indicat que cobrarà una tarifa de servei per a hotels i proveïdors d'allotjament entre el 3% i el 5%
ep siteminderairbnb
SITEMINDER

Airbnb permetrà als establiments hotelers de la plataforma SiteMinder que compleixin una sèrie de requisits llistar-se en la plataforma de la companyia amb seu a San Francisco, segons un comunicat de la companyia.

D'aquesta manera, Airbnb s'ha introduït a la distribució hotelera mitjançant una associació amb SiteMinder. La nova tecnologia desenvolupada conjuntament per les dues companyies permetrà als 28.000 hotels de la plataforma connectar la informació de reserva al sistema de gestió d'Airbnb. D'altra banda, Airbnb ha indicat que cobrarà una tarifa de servei per a hotels i proveïdors d'allotjament entre el 3% i el 5%, enfront de la tarifa d'altres companyies com Expedia o Booking que se situa al voltant del 30%.

"Els hotels petits i B&B han utilitzat Airbnb des de fa molt temps i ara estem creant noves eines i associacions per ajudar a aquestes empreses locals a prosperar", ha dit el director del programa d'hotels d'Airbnb, Cameron Houser. "Ens dediquem a treballar amb petits negocis hotelers que es destaquen per oferir les millors experiències per als clients", ha afegit.

Noticias relacionadas

contador