• Els pilots van amenaçar el 2016 amb prendre mesures legals si no es complia amb l'acord
klm

Air France KLM ha arribat a un acord amb els sindicats de pilots i de tripulació de cabina de KLM per augmentar la seva contribució al pla de pensions, segons ha confirmat la companyia i com recull Reuters. KLM realitzarà un pagament global únic de 194 milions d'euros al fons de pensions, va assenyalar Air France KLM.

Els pilots de la companyia van amenaçar amb recórrer accions legals el 2016 si no es complien les seves demandes d'augment de pensions. Aquesta reforma està en línia amb els quals han realitzat altres aerolínies, per als quals els arranjaments de plans de pensions han estat una font de tensió amb els empleats. Lufthansa i el seu principal sindicat de pilots van signar un ampli acord sobre pagaments, pensions i condicions aquest mes.

Al setembre, British Airways va proposar el tancament d'un gran pla de pensions, cosa que va enfurismar els sindicats que representen els treballadors que han pres mesures laborals aquest any en una disputa salarial contínua. Les accions d'Air France KLM van pujar un 1% a l'obertura de la jornada com la benvinguda a aquest acord.

Noticias relacionadas

contador