ep el consejero delegado de aena maurici lucena durnate su intervencion
EUROPA PRESS

Els títols d'Aena pugen aquest dimarts un 2%, desmarcant-se de les caigudes considerablement generalitzades d'avui a l'IBEX 35 per l'incendiari informe de Gotham Research sobre Grifols, que al final està afectant la credibilitat del conjunt de la Borsa espanyola.

  • 179,60€
  • -0,06%

Tot i això, Aena neda contracorrent i és clarament el millor títol del selectiu gràcies al fet que Morgan Stanley ha elevat el seu preu objectiu fins als 202 euros des dels 180 euros. Això suposa atorgar a l'operador aeroportuari, que actualment cotitza als 165 euros, un potencial de pujada del 22%.

En un informe sobre el sector, Morgan diu que “Aena segueix liderant la nostra llista de preferències”. En aquesta llista figuren, juntament amb l'espanyola, Fraport, ADP i Flughafen Zurich.

El banc nord-americà té un consell de sobreponderar per a Aena i Fraport, de neutral per a ADP, i d'infraponderar per a Flughafen Zurich. Pel que fa als preus objectius, eleva Fraport fins als 74 euros des dels 64, ADP, fins als 137 des dels 124 euros i Zurich, fins als 187 francs suïssos des dels 177.

"L'any 2023 va produir rendiments impressionants per al subsegment d'aeroports de la Unió Europea. Esperem un 2024 més desafiador, amb un impuls de guanys limitat i pocs catalitzadors per donar suport a un altre repunt", apunta Morgan un informe. Tot i això, precisa que "Aena va en contra de la tendència, amb una nova ronda de revisions a l'alça dels guanys i un perfil defensiu".

Noticias relacionadas

contador