• La CNMV confirma que ha rebut l'escrit i que l’està estudiant seriosament
  • Aemec també considera que les declaracions de Saracho han arruïnat molts estalviadors
ep desayuno informativoeuropa presspresidentela cnmv 20170425113604
EUROPA PRESS

El president de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Sebastián Albella, ha afirmat que l'organisme supervisor estudia l'escrit presentat per l'Associació Espanyola d'Accionistes Minoritaris d'empreses Cotitzades (Aemec) perquè investigui si l'accionista mexicà del Popular, Antonio del Valle, que controla un 4,25% del capital, ha vulnerat la Llei del mercat de valors en cometre abús de mercat.

  • 0,32€
  • 0,00%

També indiquen al seu escrit que el president de l'entitat, Emilio Saracho, va realitzar declaracions durant la junta d'accionistes del 10 d'abril que van conduir a una caiguda de la cotització, "i va arruïnar multitud d'estalviadors".

Referent a això, Albella, que va intervenir durant Els Esmorzars Informatius d'Europa Press, ha confirmat la recepció de l'escrit presentat per l’Aemec, que "ha estat llegit amb atenció i serà tractat seriosament".

L'Associació, el secretari general de la qual és l'advocat Javier Cremades, incideix que Popular ha rebut un "inusitat atac especulatiu de posicions curtes que han castigat el valor en perjudici dels accionistes minoritaris".

Noticias relacionadas

contador