adveo

El fabricant de material de papereria Adveo, antiga Unipapel, ha començat amb bon peu l'última jornada de la setmana. Les seves accions s'han disparat en borsa, on reboten més d'un 7%, després que l'empresa hagi anunciat que ha finalitzat el procés de refinançament del deute.

  • 0,49€
  • 0,00%
Aquest acord suposa el suport ferm de les entitats financeres al desenvolupament del pla estratègic 2017-2020

La companyia ha explicat que, un cop cobertes les formalitats previstes en l'acord de refinançament del deute, es troba activa la totalitat del finançament, fins i tot la disposició de la línia de 'revolving' de 10,5 milions d'euros amb venciment a 12 mesos. D'aquesta manera, la companyia dóna per finalitzat el procés de refinançament amb les entitats adherides a l'acord, segons ha informat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La companyia ha ressaltat que aquest acord suposa el suport ferm de les entitats financeres al desenvolupament del pla estratègic 2017-2020, que serà el seu eix de creixement durant els propers anys. El tancament definitiu de l'acord, que s'emmarca en les accions previstes en el pla estratègic 2017-2020, es preveu per al mes de desembre i està subjecte a les habituals condicions d'aquest tipus d'operacions al mercat francès.

D'altra banda, Adveo ha aconseguit plusvàlua de 2,6 milions d'euros amb la venda del magatzem de la seva filial francesa a Compans per un import de vuit milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador