• Adolfo Domínguez hi adaptarà 115 botigues
ep tiendaadolfo dominguezdelhi
ADOLFO DOMÍNGUEZ

El grup Adolfo Domínguez inicia el procés de fusió de les seves marques amb la transformació d'aproximadament 115 punts de venda. L'excedent de punts de venda afectarà 110 llocs de treball, xifra que suposa el 8% de la seva plantilla, integrada per un total de 1.325 empleats, que la companyia gestionarà a través d'un Expedient de Regulació d'Ocupació per pactar mobilitat, acomiadaments o modificació de les condicions de treball.

  • 5,48€
  • 2,62%

Des de la tardor d'aquest any, totes les col·leccions i punts de venda de la companyia es concentraran sota l'ensenya Adolfo Domínguez que absorbeix les sots-marques U i AD+.

El procés de fusió preveu l'eliminació de duplicitats en carrers i centres comercials, on el grup disposa de punts de venda de la marca principal i de les submarques U i AD+. Els primers sis establiments que es convertiran en botigues de venda exclusiva Adolfo Domínguez són les de Fuencarral (Madrid), Màlaga, Canàries, Miranda de l'Ebre i Torrelavega. El pla inclou també la reforma integral de la botiga ensenya de Passeig de Gràcia (Barcelona) que reobrirà les portes a la tardor.

Un cop finalitzat el procés, una sola marca, Adolfo Domínguez, sumarà 416 punts de venda en 29 països. La xifra final de punts de venda el 2018 es completarà amb les obertures ja realitzades des de febrer i les previstes fins al final de l'exercici.

El pla de fusió de marques concentra tota la força comercial de la companyia en la marca Adolfo Domínguez, així com la dels seus equips de disseny i logística. La marca de moda d'autor enriquirà les seves actuals col·leccions amb talles grans i peces juvenils. El procés persegueix una major eficiència del procés productiu i la millora de la tresoreria de la companyia que es consolidaran, previsiblement, durant els propers exercicis.

El grup Adolfo Domínguez va acabar l'exercici fiscal 2017/18 amb 114 milions d'euros en vendes, 1.325 empleats i una millora del resultat operatiu del 75% respecte a l'any anterior.

Noticias relacionadas

contador