ep adriana dominguezantonio puente
ADOLFO DOMÍNGUEZ

El consell d'administració del grup Adolfo Domínguez ha aprovat per unanimitat el nomenament d'Antonio Puente com a director general de la companyia. La designació es produeix a proposta de la màxima executiva de la companyia, Adriana Domínguez. Després de conèixer aquesta notícia, les accions de la companyia s'han disparat un 16% al Mercat Continu.

  • 4,78€
  • 0,65%

Puente es converteix en el número dos de la companyia, com a encarregat de reforçar i coordinar el comitè de direcció. La direcció general havia quedat vacant des de maig de 2018, quan Adriana Domínguez va ser nomenada consellera delegada, per unanimitat, pel consell d'administració.

Adriana Domínguez i Antonio Puente conformen tàndem executiu des d'octubre de 2017, quan Puente va ser ascendit des de la direcció de Control de Gestió a director d'Operacions. "No l’hem escollit només perquè sigui un gran professional ni pel seu acompliment disciplinant els números. Antonio Puente també aporta a tot l'equip una visió i un pragmatisme que se sumen a aquesta revolució tranquil·la que ens ha permès canviar radicalment la trajectòria de l'empresa en menys de dos anys", explica la consellera delegada.

Noticias relacionadas

contador