• "Aquesta adquisició accelera el desenvolupament ampliant la nostra oferta"
adecco

Adecco, la companyia suïssa de recursos humans, ha anunciat aquest dimarts l'adquisició de Vettery per incrementar la seva presència al mercat digital de contractació permanent.

  • 64,81€
  • -0,57%

Segons informa 'Reuters', es desconeix la suma econòmica que Adecco ha desemborsat per la compra de la companyia nord-americana de contractació digital. Fundada a Nova York el 2014, "Vettery connecta més de 4.000 empleats amb candidats per als departaments de tecnologia, vendes i finances gràcies a una tecnologia que redueix els temps de contractació i millora la qualitat dels 'matches'", ha afirmat Adecco en un comunicat.

"L'adquisició de Vettery accelera el desenvolupament de l'estratègia digital ampliant la nostra oferta", ha anunciat Adecco en un comunicat

Al seu torn, la companyia suïssa ha reconegut a través del seu CEO, Alain Dehaze: "L'adquisició de Vettery accelera el desenvolupament de l'estratègia digital ampliant la nostra oferta al mercat del reclutament digital en ràpid creixement i complementant els nostres negocis de reclutament professional. Les innovacions digitals tenen el potencial de transformar la indústria de reclutament i el Grup Adecco està prenent la davantera".

Els plans de la companyia suïssa, actual líder en la gestió de recursos humans, són accelerar l'expansió de Vettery fins i tot a escala internacional. Per la seva banda, l'operació s'enquadra dins dels moviments de les grans del sector per augmentar la seva presència al mitjà digital. Un dels casos més recents és el de la multimilionària adquisició (1.215 milions d'euros) de la plataforma de formació digital Lynda.com per part de Linkedin.

The Adecco Group és una empresa de recursos humans amb base a Glattbrugg, Suïssa. Fundada el 1996, com a resultat de la fusió entre la francesa Ecco i la suïssa Adia Interim, la companyia afirma tenir més de 33.000 empleats i 5.100 oficines distribuïdes en 60 països arreu del món.

Noticias relacionadas

contador