ep presidenteacs florentino perez ante la ultima juntaaccionistas
ACS

ACS ha anunciat aquest dimarts nous detalls de la primera part de l'ampliació de capital que portarà a terme per instrumentar el pagament del seu dividend flexible, aprovat durant la Junta d'Accionistes del passat 8 de maig. Així ho ha comunicat la constructora, a través d'un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

ACS

  • 37,82€
  • 0,32%

"El nombre màxim d'accions noves que s’emetrà durant la primera execució de l'augment de capital amb càrrec a reserves acordat per la Junta General celebrada el 8 de maig de 2018 ha quedat fixat en 8.068.322", ha anunciat la constructora de Florentino Pérez.

La constructora de Florentino Pérez està duent a terme la primera part de la seva ampliació de capital

A més, el grup ha fixat el preu pel qual comprarà als seus accionistes els seus drets d'assignació gratuïta: 0,936 euros per cada dret. Amb tot, ACS afirma que "el nombre màxim d'accions a amortitzar ha quedat fixat en 8.068.322".

El 21 de juny, ACS publicarà l'anunci de la primera execució al Butlletí Oficial del Registre Mercantil (BORME). El 22 de juny començarà el període de negociació dels drets d'assignació i el termini per demanar la retribució en efectiu, que acabarà el dia 29.

El 6 de juliol acabarà el període de negociació dels drets i ACS se'ls comprarà als que hagin optat per rebre la retribució en efectiu. Està previst que les noves accions emeses es comencin a negociar a les borses espanyoles el 20 de juliol.

De la mateixa manera, ACS ha decidit emprendre la primera execució de la reducció de capital aprovada per la Junta per un import igual a l'ampliació de capital.

Noticias relacionadas

contador