ep abertis

Abertis ha convocat una junta extraordinària d'accionistes per remodelar el seu consell d'administració, que quedarà reduït a una tercera part, una vegada materialitzada la presa de control de la companyia d'autopistes per part d'ACS i Atlantia.

El nou màxim òrgan de gestió d'Abertis estarà format pel seu actual president i conseller delegat d'ACS, Marcelino Fernández Verdes, pel primer executiu d'Atlantia, Giovanni Castellucci, i l'actual director general del grup de concessions, José Aljaro.

Completaran el nou consell de la companyia d'autopistes Pedro López Jiménez, actual consell d'ACS, i Carlo Bertazzo, director financer d'Edizzione, l'empresa de la família Benetton que controla Atlantia. Tots dos s'incorporen a aquest òrgan de gestió d'Abertis com a consellers.

D'aquesta manera, el consell d'Abertis queda compost per dues vocals procedents d'ACS, dues més d'Atlantia, i el que fins ara exercia de primer executiu d'Abertis.

L'assemblea d'Abertis, fixada per al proper 10 de desembre, també abordarà el canvi dels seus estatuts socials per adaptar-los a la seva nova condició de companyia no-cotitzada.

Noticias relacionadas

contador