florentino-perez-real-madrid-football-league

ACS

38,82€
  • 0,16€
  • 0,41%

ACS es desploma aquest dijous (-7%) després d'anunciar que patirà un impacte negatiu de 400 milions d'euros en els seus comptes consolidats com a conseqüència de la decisió de la seva filial australiana CIMIC de no continuar prestant suport financer a la seva participada a l'Orient Mitjà BICC.

Així, CIMIC provisionarà la totalitat dels riscos contrets amb l'empresa, cosa que tindrà un efecte negatiu de 400 milions d'euros en els comptes d'ACS.

No obstant això, ACS ha destacat que aquest impacte "serà compensat" per la millora en els resultats operatius i per les plusvàlues obtingudes el 2019, de manera que el benefici anual del grup superarà els 950 milions d'euros, "en línia amb el previst".

ACS ha precisat que la provisió de CIMIC per la retirada del seu suport financer a BICC no tindrà cap efecte en la xifra de vendes de 2019, ni en el resultat brut d'explotació (EBITDA) ni en el resultat net d'explotació (EBIT).

Així mateix, ACS ha destacat que mantindrà la retribució a l'accionista del 65% del benefici net i que manté bones perspectives per a l'any en curs.

contador