• L'obra s'executarà a través d'una 'joint venture' entre les seves filials, Dragados USA i Shiavone Construction
  • Es tracta del primer projecte d'ACS a l'estat de Virginia
acs sede

El grup ACS s'ha adjudicat el disseny i construcció d'un túnel marí d'1.935 metres de longitud a l'Estat de Virgínia (Estats Units) per 683 milions d'euros, ha informat la companyia en un comunicat. A través de les filials de l'empresa, Dragados USA i Shiavone Construction, es durà a terme la creació d'un túnel a la badia de Chesapeake.

Aquest túnel marí, que tindrà un diàmetre de 12,8 metres de diàmetre, connectarà dues illes artificials i servirà per poder desdoblegar un altre túnel ja existent de 27 quilòmetres que travessa la badia de Chesapeake sota el canal de navegació d'aquest tram de la carretera. Es tracta del primer projecte de la constructora d'infraestructures a l'Estat de Virgínia.

Llegiu també: ACS se adjudica en Brasil un contrato por 491 millones

JOINT VENTURE ENTRE DRAGADOS USA I SCHIAVONE CONSTRUCTION

L'execució de l'obra es farà a través d'una 'joint venture' entre Dragados USA i Schiavone Construction, filials del Grup ACS especialitzades en aquest tipus d'infraestructures, que ja van construir l'obra dels túnels pel East Side Access al metre de Nova York, finalitzada en 2013.

A més d'estar a Nova York, la companyia presidida per Florentino Pérez ja té presència amb altres infraestructures en altres estats del país americà com Massachusetts, Connecticut, Florida, Carolina del Nord i Nova Jersey. Dragados és la major empresa constructora d'Espanya i té actualment una gran presència internacional, part d'ella a Amèrica del Nord.

Llegiu més:

Así es el dividendo de ACS, a elegir entre efectivo o scrip dividend

ACS se adjudica un contrato de 108 millones en Sri Lanka

ACS se adjudica la construcción de un gasoducto en Arabia Saudí por 90,5 millones de euros

Citi destaca el 'atractivo dividendo' de ACS y recomienda comprar, con un potencial del 20%

ACS nombrará consejero a Javier Monzón como representante de Florentino Pérez

contador