ep el consejero delegado de acerinox bernardo velazquez
ACERINOX - Archivo

Acerinox ha tancat la compra de l'alemanya VDM Metals Hòlding per 532 milions d'euros, després de rebre el vistiplau de les autoritats de competència.

  • 10,15€
  • -0,78%

Amb la signatura del contracte, el grup siderúrgic tanca l'adquisició de l'empresa alemanya especialitzada en la producció d'aliatges especials i acers inoxidables d'altes prestacions, una operació que va ser anunciada el mes de novembre passat.

El preu total de 532 milions d'euros suposa el pagament de 310 milions d'euros ('equity value'), assumir un deute per import de 57 milions d'euros i plans de pensions i altres obligacions per 165 milions d'euros.

El Grup VDM es compon d'una matriu, VDM Holdings, així com per 16 filials i participació en dues societats addicionals. Les seves fàbriques estan localitzades a Alemanya i als Estats Units.

S'INTEGRARÀ EN EL GRUP COM UNA NOVA DIVISIÓ

VDM s'integrarà en Acerinox com una nova divisió, al mateix nivell que les seves altres filials productives, North American Stainless (els Estats Units), Columbus (Sud-àfrica), Acerinox Europa i Roldán (Espanya) i Bahru Stainless (Malàisia).

El grup dirigit per Bernardo Velázquez va indicar que el procés d'integració, planificat durant els mesos transcorreguts des de la signatura del contracte, es posarà en marxa des d'aquest mateix dimecres.

A més, va assenyalar que no estan previstos canvis en l'estructura de direcció, encara que als principals òrgans de govern hi haurà representants de Acerinox.

Noticias relacionadas

contador