ep archivo   sede de acciona
ACCIONA - Archivo

Ferrovial i Acciona estan sondejant la possibilitat d'integrar les seves filials de serveis, segons informa aquest dimecres El País. El diari explica que, després d'intentar, en ambdós casos, desprendre d'aquests negocis per la manca de rendibilitat, la possible solució que analitzen ara és arribar a un acord entre els dos.

  • 104,90€
  • -2,33%
  • 28,92€
  • 0,28%

El País cita fonts de mercat que han confirmat que Acciona s'ha acostat a Ferrovial per sondejar-ne les opcions. Encara no es deu haver avançat molt més en les negociacions, l'operació passaria per la integració dels negocis de serveis d'infraestructures de les dues filials, deixant fora els de medi ambient, ja que Ferrovial té avançat el procés de venda d'aquesta divisió (inclou la recollida d'escombraries i la neteja urbana).

El plantejament, afegeix el diari, passaria per crear una plataforma conjunta en què Ferrovial tindria una majoria de gairebé el 66%. El grup, això sí, mantindria els plans de vendre la divisió, que adquiriria més atractiu amb els actius d'Acciona Serveis.

L'operació d'unió de les filials de serveis dels dos grups espanyols suposaria crear un gegant del sector amb gairebé 45.000 treballadors.

Noticias relacionadas

contador