ep archivo   acciona energia 20230512095103
ACCIONA - Archivo

Acciona Energia ha posat en marxa la planta fotovoltaica Red-Tailed Hawk ubicada a prop de Houston, al comtat de Wharton (Texas). Amb una capacitat de 458MWp, és el complex solar més gran que la companyia ha construït fins ara.

  • 20,86€
  • 1,16%

Red-Tailed Hawk se suma a la cartera de projectes renovables d'Acciona Energia a Amèrica del Nord, on compta amb un total de 2,7GW instal·lats, i reforça la seva posició com a actor clau en la transició energètica del país. A més, la companyia està construint el parc eòlic Forty Mile (280MW) a Alberta (Canadà) i la planta fotovoltaica Union Solar (325MWp) a Ohio (Estats Units).

La nova instal·lació compta amb panells subjectes a seguidors solars que s'orienten segons la trajectòria del sol, maximitzant l'exposició a la llum solar i la producció. La planta generarà anualment 742GWh d'electricitat neta, equivalent al consum d'unes 66.500 llars, cosa que, segons Acciona Energía, permetrà evitar l'emissió d'unes 430.000 tones de CO2 a l'any.

"El projecte forma part del programa de Gestió de l'Impacte Social d'Acciona Energia, que reinverteix una part dels ingressos anuals de les seves instal·lacions per millorar la formació, el benestar i la gestió mediambiental de les comunitats on opera", ha indicat la companyia.

"A més de la seva contribució a la descarbonització, Red-Tailed Hawk ha generat noves oportunitats laborals a la zona, creant fins a uns 400 llocs de treball durant la construcció del parc i 15 llocs de treball permanents", conclou Acciona.

Noticias relacionadas

contador