ep el presidente de acciona jose manuel entrecanales y su vicepresidente juan ignacio entrecanales
ACCIONA - Archivo

En un informe sobre 'utilities' europees publicat aquest dilluns, els experts de Barclays milloren el preu objectiu de totes les energètiques espanyoles. Aquests analistes diuen que ara es pot parlar d'un sector en creixement i indiquen que les seves noves valoracions reflecteixen el seu escenari de transició energètica.

  • 18,21€
  • 1,42%
  • 12,36€
  • 1,31%

Barclays ha pujat el preu d'Acciona fins als 118 euros des dels 114 euros (reitera 'sobreponderar'); el d'Enagás a 21 euros des de 17,50 euros ('infraponderar'); el d'Endesa a 23,10 euros des de 21,20 euros ('infraponderar'); i el d'Iberdrola fins a 11 euros des de 8,8 euros (millora el seu consell de 'neutral' a '*sobreponderar'). Així mateix, també ha tocat les valoracions d'altres companyies europees del sector.

"Hem elevat el consell de Drax, EDF, Ibedrola i SSE a 'sobreponderar' des de 'neutral'. Basant-nos en el considerable potencial alcista dels nostres nous preus objectius, reiterem '*sobreponderar' sobre E.ON (eleven a 13 des de 10 euros, és un dels seus nous 'top picks'), National Grid (1.115 penic des de 1.010) i RWE (38 euros des de 30 euros). Per a Centrica (84 euros des de 70 euros); Enagás i Verbund (38 euros des de 40) reiterem 'infraponderar'", expliquen.

"Elevem les nostres projeccions i valoracions de les principals 'utilities' europees impactades per la transició energètica. (...) Els guanyadors són els generadors d'energies renovables i els gestors d'infraestructura d'energia i gas. (...) Els perdedors són els distribuïdors de gas i energia", afegeixen des de Barclays.

Noticias relacionadas

contador