sede caser edificio
Caser

L'Audiència Provincial de Segòvia ha absolt els encausats per les prejubilacions de Caja Segovia, segons informa Europa Press. Concretament, absol lliurement dels delictes d'apropiació indeguda i administració deslleial l'expresident de l'entitat Atilano Soto i l'exdirector general Manuel Escribano, així com el que va ser responsable de Recursos Humans Enrique Quintanilla, l'exsecretari general Antonio Luis Tàpies, l'exvicepresidenta segona Elena García i l'exvicepresident Manuel Agudiez.

També s'absol Juan Bautista Magaña, Miguel Ángel Sánchez Plaza, Óscar Varas de la Fuente, Juan Antonio Folgado Pascual y Malaquías del Pozo Frutos de les pretensions civils formulades contra ells, en la seva condició de partícips a títol lucratiu, per l'acusació particular exercida per Fundació Caja Segovia i l'acusació popular exercida per Esquerra Unida, en el cas de Miquel Àngel Sánchez Plaza.

Així mateix, s’absol Caser de la pretensió civil exercitada en contra seu per les referides acusacions. D'acord amb la sentència, l'Audiència declara d'ofici les costes originades en el procediment, amb l'excepció de les costes causades a Juan Bautista Magaña Busutil, les quals s'imposen expressament a la Fundació Caja Segovia.

contador