• Les acciones cauen un 0,35%
ep sede socialabertisbarcelona
ABERTIS

Abertis "no té previst ara com ara" canviar la seva seu social, actualment situada a l'avinguda de Pedralbes de Barcelona, per traslladar-la fora de Catalunya, segons van indicar a Europa Press fonts del sector.

  • 18,36€
  • 0,00%

Fonts oficials del grup de concessions d'infraestructures van declinar realitzar cap comentari sobre aquest tema.

La companyia que presideix Salvador Alemany es pronuncia d'aquesta forma després que entitats financeres i empreses radicades a Barcelona hagin decidit traslladar les seves seus fora de Catalunya davant la incertesa generada pel referèndum del passat diumenge i la possibilitat que la setmana vinent es produeixi una declaració d'independència.

Es tracta de Banc Sabadell, a qui possiblement secundarà CaixaBank, així com empreses com Dogi, Naturhouse, Eurona, Oryzon, Proclinic o Freixenet.

Abertis, que té Criteria CaixaHolding com a primer accionista, té seu social a Barcelona des de la seva constitució. Al principi va estar situada al Parc Logístic de la ciutat, si bé l'abril del 2015 la va traslladar a un immoble de l'avinguda Pedralbes llogat a Colonial.

La companyia d'autopistes i satèl·lits està pendent de l'OPA que la companyia italiana Atlantia va llançar-li el passat mes de juny, una operació actualment a l'espera que l'autoritzi la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Noticias relacionadas

contador