ep abengoaadjudicaconstruccionuna desaladoraemiratos arabes unidos
EUROPA PRESS - Archivo
0,02€
  • 0,00€
  • 0,00%

Abengoa s'ha adjudicat dos nous contractes d'infraestructura per a la companyia minera Southern Copper. En concret, els treballs es duran a terme al sud de país, en les unitats mineres de Cuajone i Toquepala per un import d'aproximadament 30 milions de dòlars.

  • 0,01€
  • 0,00%

En concret, a la mina de coure de Cuajone, Abengoa serà responsable de l'execució d'un dic de retenció de 40.000 m3 de capacitat, a una altitud aproximada de 3.500 metres. Els treballs comprenen excavacions, rebliments, compactacions, preparació de superfície i obres de concret (formigonat) del dic de contenció i dentell, així com les obres hidràuliques de sistema de col·lecció de filtració d'aigua, incloent-hi una canonada de 24" en polietilè d'alta densitat d'una longitud d'1,6 km. El termini d'execució dels treballs és de sis mesos.

Mentrestant, a la unitat de Toquepala, a 3.200 metres, la companyia serà responsable de la construcció de cinc nous tallers i les instal·lacions per a transport i logística d'una zona actualment en operació. A causa de les característiques del projecte, la metodologia de treball a utilitzar serà Building Information Modeling (BIM). El termini d'execució dels treballs és d'onze mesos.

Amb aquestes adjudicacions, Abengoa consolida la seva presència al Perú, país on es troba present des de fa més de 25 anys i on ha desenvolupat nombroses infraestructures civils, elèctriques i hidràuliques als sectors miner i energètic. Al sector de la mineria peruana, Abengoa fa més de 10 anys que està desenvolupant projectes, com l'ampliació de la minera Shougang, en Marcona, l'ampliació del projecte Cerro Lindo de Nexa Resources i els projectes de transmissió elèctrica a les mines de Cerro Verde i Las Bambas, entre d'altres.

Noticias relacionadas

contador