• Abengoa està present al país nord-americà des de fa 35 anys
abengoa mx

El 95,69% dels creditors totals ha donat suport al conveni concursal d'Abengoa Mèxic, la filial del grup espanyol, que té com a objectiu la reestructuració del deute de la companyia, segons informa l'agència Europa Press. L'esmentat conveni concursal va ser presentat pel conciliador del procediment concursal davant el Jutjat Sisè de Districte en Matèria Civil de la Ciutat de Mèxic aquest dijous, segons ha comunicat la filial d'Abengoa al regulador mexicà.

  • 0,02€
  • 0,00%
El procés concursal es portarà a terme entre març de 2018 i desembre de 2021

El conveni preveu una reestructuració del deute contret amb tots els seus creditors a valor nominal i amb un tractament equitatiu. D'aquesta manera, serà aplicat a tots els creditors un cop sigui aprovat. Pel que fa als terminis, es començaria a liquidar el deute al març de l'any que ve i finalitzaria al desembre de 2021, tal com va indicar Abengoa Mèxic.

En termes de la Llei de Concursos Mercantils, el 95,69% dels creditors que han donat suport al procés concursal són totals, mentre que el percentatge de suports seria del 82,96% si es referís als creditors comuns de la companyia.

Després de declarar-se al desembre de 2016 en concurs mercantil involuntari, Abengoa Mèxic havia presentat a tots els seus creditors un projecte de conveni concursal que servia al seu torn de base per a l'acord concursal definitiu.

Cal destacar que Mèxic és un dels països estratègics per a Abengoa, tant pels actius en construcció i operació com per la magnitud del mercat, ja que té presència al país nord-americà des de fa 35 anys i manté tant inversions com operacions amb empreses locals.

Noticias relacionadas

contador