ep entrada principal de la tienda primark en gran via tras incrementar un 15 el sueldo de sus
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo
26,75£
  • -0,27£
  • -1,00%

AB Foods cau un 3% aquest dilluns i arrossega Inditex, que és, al seu torn, el pitjor títol de l'IBEX-35 en aquest inici de setmana només dos dies abans de publicar resultats aquest dimecres. La 'culpa' la té Primark, que ha incomplert les seves perspectives de vendes durant el trimestre per la Covid-19.

Concretament, la matriu de Primark preveu que les seves vendes comparables baixin un 17% respecte al 2019, l'any previ a la pandèmia, segons informa Reuters.

Una xifra que contrasta amb el creixement del 3% d'aquesta mateixa dada durant el tercer trimestre del 2021 respecte a les xifres de 2019. Malgrat l'esperada caiguda en vendes per a la recta final d'aquest any, AB Foods ha elevat les seves perspectives de guanys per a tot l'exercici.

Des del grup preveuen ara un Ebitda ajustat per a tot l'any per sobre dels 1.000 milions de lliures esterlines, és a dir, superior a la registrada durant l'anterior exercici. AB Foods espera que li surtin els comptes recolzant-se en la reducció dels costos laborals i operatius de les seves botigues.

Noticias relacionadas

contador