• El campus tindrà una superfície de 50.000 metres quadrats i comptarà amb capacitat per 3.500 alumnes
  • La inmobiliària es va adjudicar la construcció del cinquè gratacels del nord de la capital a l'abril de 2015
cuatro torres, madrid

El president de la Inmobiliaria Espacio, Juan Villar-Mir, presentarà aquest dimarts el projecte per a la Cinquena Torre de la Castellana, on s'aixecarà el primer campus en altura, segons Europa Press. A l'acte també acudiran Manuela Carmena, alcaldessa de Madrid, i José Manuel Calvo, delegat de Desenvolupament Urbà Sostenible.

L'Institut d'empresa va anunciar el passat mes de març que havia aconseguit un acord amb el IE Business School per llogar a aquesta escola de negocis la major part de la superfície de la futura cinquena torre que edificarà al nord del Passeig de la Castellana de Madrid.

La torre es destinarà a albergar un dels campus d'IE University

La torre es destinarà a albergar un dels campus d'IE University, el primer en altura, que comptarà amb capacitat per 3.500 alumnes. En concret, el campus tindrà una superfície de 50.000 metres quadrats, repartits en 35 plantes.

En virtut del contracte d'arrendament, l'escola de negocis ocuparà l'immoble a partir de 2019 i durant un període de vint anys, prorrogable per altres 55.

Villar-Mir es va adjudicar la construcció del cinquè gratacel del nord de la capital a l'abril de 2015 a través d'un concurs públic promogut per l'Ajuntament de Madrid. Segons l'establert pel Consistori, l'immoble ha de destinar gran part de la seva superfície a ús sanitari o educatiu.

Noticias relacionadas

contador