ep vagon de un tren ave de renfe en las vias de la estacion de atocha imagen de archivo
Jesús Hellín - Europa Press - Archivo

Renfe ofereix des d'aquest dilluns 220.000 places de trens AVE i Llarga Distància amb descomptes de fins al 50% per viatjar durant els mesos de juliol, agost i setembre, en el que constitueix la primera campanya promocional de la companyia després de l'estat d'alarma.

Aquesta campanya, amb la denominació ‘Oferta YoVoy verano. Torna a viatjar’ permet comprar bitllets, fins a esgotar existències, amb els preus i les condicions de la tarifa Promo+, que contempla flexibilitat en canvis i anul·lacions.

Els descomptes d'aquesta promoció per viatjar fins al 30 de setembre són variables, de manera que els clients poden trobar tot tipus d'ofertes, amb descomptes fins al 50%.

Entre les ofertes de Renfe per a aquest estiu, destaquen també preus promocionals per a parelles (2x1 en Turista+ a meitat de preu) i per a famílies i grups reduïts (4x100 o 4x120 euros). Els descomptes i les ofertes són variables en funció de la línia d'AVE, Alvia i Euromed de què es tracti.

Els bitllets es troben a la venda en els canals habituals ('www.renfe.com', agències de viatge presencials i virtuals, Renfe Tiquet, estacions, venda telefònica i oficines de Correus).

Noticias relacionadas

contador