ep pere navarro czfb durantseva intervencio enesmorzar
Pere Navarro (CZFB), durant la seva intervenció en un esmorzarEUROPA PRESS

BARCELONA, 23 (EUROPA PRESS)

El delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), Pere Navarro, ha reivindicat aquest dimarts l'existència de l'enclavament empresarial barceloní com a "servei públic i fàbrica d'oportunitats" que atreu valor afegit.

En un esmorzar organitzat per la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya a Barcelona, Navarro ha explicat la funció del consorci i ha transmès la seva voluntat de convertir-lo en un espai més habitable, on podrien fins i tot arribar a oferir-se activitats culturals.

Creu que la Zona Franca pot ser més sostenible i ha defensat que la ciutat hauria de penetrar més a la zona: "El dibuix del polígon hauria de ser per a persones".

Navarro ha ressaltat el Congrés Mundial de Zones Franques que se celebrarà a Barcelona el juny del 2019 i ha convidat els empresaris presents a assistir-hi.

"És rellevant perquè hi serà tothom aquí, és interessant que el Brasil estigui present aquí, els llanço en to de pau la invitació perquè assisteixin a aquests esdeveniments", ha detallat.

Navarro també ha nombrat algunes de les companyies que tenen fàbriques en l'enclavament, com Seat i Nissan, i ha repassat les recents apostes del consorci, com la incubadora d'empreses d'impressió 3D i el centre d'operacions DFactory 4.0.

contador