ep ledificimutuaterrassa integrat dinslestacio de fgc vallparadis
L'Edifici De Mútuaterrassa Integrat Dins de l'Estació De FGC Vallparadís MÚTUATERRASSA

TERRASSA (BARCELONA), 26 (EUROPA PRESS)

MúturaTerrassa ha inaugurat oficialment aquest divendres el primer centre assistencial d'Espanya que es troba integrat a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) Vallpàradís-Universitat.

Es tracta d'un edifici de 14.000 metres quadrats i ha suposat una inversió de 10,6 milions d'euros, després que comencessin els treballs el 2016 i dos anys després que FGC adjudiqués a la companyia un lloguer de l'espai per 50 anys.

En total hi ha 390 professionals treballant al nou emplaçament --a l'agost va començar l'activitat--, i ha suposat una millora assistencial en consultes externes, hospital de dia, rehabilitació i l'Unitat de Diagnòstic per a la Imatge.

Aquests nous espais, a més de millorar l'assistència i les condicions dels professionals, s'han traduït en un incentiu de l'ús del transport públic i en aquests dos mesos en funcionament s'ha registrat un augment del 12,5% en l'ús de FGC.

El president de la Generalitat, Quim Torra; l'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega; el president de FGC, Ricard Font, i el president de MútuaTerrassa, Jordi Parera, han visitat aquest divendres les instal·lacions.

contador