• Els dos líders repeteixen reunió set dies després de l'última que van tenir al Congrés
  • Sense data encara per a l'investidura, Levy assegura que el PP treballa perquè sigui abans del 25S, data de les eleccions basques i gallegues
rivera rajoy moncloa

Després de la reunió de la setmana passada, tots dos líders polítics van assegurar que obrien un canal de comunicació per intentar avançar en acords. El dimecres 10 d'agost, a les 10 del matí, Rajoy i Rivera tornaran a veure's al Congrés, segons ha anunciat la formació taronja.

La reunió tindrà lloc al mateix lloc que en les últimes trobades, una sala del Congrés dels diputats. La reunió és el primer pas del canal de comunicació permanent que es van comprometre a obrir ambdues formacions. També està sobre la taula el compromís de començar a parlar dels Pressupostos de 2017 i de la conveniència de signar un pacte constitucionalista contra l'independentisme.

En l'última setmana, i encara que hagi pogut començar l'intercanvi de xifres sobre el sostre de despesa i els pressupostos del proper any, Ciutadans ha reiterat que l'abstenció segueix sent la seva última paraula davant una votació d'investidura i que d'aquí no pensen moure's, segons informa Europa Press. Els populars, en canvi, esperen que la institucionalització de negociacions amb Ciutadans obri la porta a un 'sí' del partit taronja a la investidura de Mariano Rajoy i que aquest clima permeti redoblar la pressió al PSOE perquè els socialistes s'abstinguin.

Llegiu també:

En directo | Elecciones Generales 2016: Rajoy, sin el apoyo del PSOE y con la abstención de Ciudadanos...

contador