ep recurso de un trabajador industrial
TOYOTA - Archivo

Les noves comandes de la indústria a Alemanya van registrar el mes d'abril una caiguda del 25,8% en comparació amb el mes anterior, quan havien baixat un 15%, la qual cosa representa la caiguda més forta de tota la sèrie històrica, que es remunta a 1991, segons va informar l'Oficina Federal d'Estadística, Destatis.

Sense tenir en compte l'impacte de les grans comandes industrials, els encàrrecs de les fàbriques alemanyes a l'abril van disminuir un 25,1% respecte al març, en termes ajustats estacionalment. Les comandes domèstiques de la indústria van retrocedir un 22,3% mensual, mentre que els encàrrecs procedents de l'exterior van caure un 28,1%. En concret, les noves comandes des de la zona euro van baixar un 30,6% a l'abril i els procedents d'altres països van baixar un 26,7%.

El mes d'abril, els fabricants de béns intermedis van registrar una reculada del 22,7% de les comandes en comparació amb el mes de març, mentre que els fabricants de béns de capital van experimentar una caiguda del 30,6% i els de béns de consum del 11,4%.

Respecte d'abril de 2019, les noves comandes de les fàbriques alemanyes van experimentar un descens del 36,6%, després d'haver caigut un 15,4% el mes de març.

Noticias relacionadas

contador