ep gasolinera de petroprix
PETROPRIX

El Divendres negre cada dia guanya més adeptes entre les companyies, que busquen atraure els consumidors amb destacats descomptes. Un dels últims sectors a sumar-se a aquesta campanya prenadalenca ha estat el de les benzineres, amb Petroprix al capdavant.

L'entitat de Jaén llança durant aquest cap de setmana un descompte de cinc cèntims per litre a totes les estacions de servei repartides per Espanya amb l'objectiu d'"ajudar a estalviar els conductors espanyols de cara a les dates nadalenques", segons han destacat des de Petroprix en una nota de premsa.

Aquesta acció està emmarcada dins del pla que ha traçat la companyia per consolidar-se com la “marca de benzineres amb els millors preus d'Espanya”. Aquest descompte se sumarà al de 20 cèntims per litre que va aplicar el Govern el mes de març passat, per la qual cosa la diferència de preu que hi haurà durant aquest cap de setmana “entre les grans marques de benzineres i els punts de Petroprix ascendirà, en algunes zones, fins als 25 cèntims, cosa que suposarà un estalvi de més de 10 euros per a un vehicle el dipòsit del qual sigui de 55 litres", han exemplificat.

Per accedir a aquest descompte, el conductor haurà de tenir instal·lada l'aplicació de Petroprix i registrar la matrícula del vehicle que vulgui repostar. D'aquesta manera, es podrà accedir sense límits a aquest descompte que acabarà diumenge a les 23.59 hores.

A més, l'aplicació també permet a l'usuari consultar quin és l'import que ha gastat durant el mes i els litres que ha repostat. Aquests desemborsaments es podran consultar per mesos i es realitzaran informes de consum sobre els proveïments realitzats en les dates que indiqui el conductor, detallant el volum de litres consumits, l'import, la benzinera més freqüentada i de quants euros és el proveïment freqüent. "Totes aquestes dades ajuden el conductor a millorar la seva conducció, fent-la més eficient i ajudant a planificar les despeses en el proveïment i estalviar", han conclòs.

contador