ep la cadena dautoescoles hoy-voy arxiu
La cadena d'autoescoles Hoy-voy (Arxiu)HOY-VOY - Archivo

BARCELONA, 30 (EUROPA PRESS)

La cadena d'autoescoles Hoy-voy ha tancat el 2018 amb una facturació de 13 milions d'euros, un 68% més, gràcies a l'obertura de noves autoescoles de la marca, que han passat de 22 el 2017 a 26 el passat any.

Segons ha informat la companyia aquest dimecres en un comunicat, durant les properes setmanes es preveu obrir un altre nou centre a Vic i un a Múrcia, que serà el segon en aquesta ciutat i el cinquè fora de Catalunya.

A mitjans d'any té previst presentar una assegurança per a conductors novells i obrir tres nous centres més, amb els quals aconseguirà les 34 autoescoles, i espera tancar l'exercici del 2019 superant els 16 milions d'euros de facturació.

El cofundador de l'empresa Carlos Duran ha assenyalat que en els propers anys esperen créixer a un ritme similar amb una mitjana d'entre vuit i deu autoescoles l'any: "Els nostres objectius se situen a la zona del Mediterrani i al nord d'Espanya", ha apuntat.

Hoy-voy compta amb un miler d'alumnes i durant els seus set anys de vida n'ha format més de 40.000, que han dut a terme més de 900.000 hores de classes pràctiques amb tarifes dinàmiques.

contador