• Quatre d'ells estan radicats al Regne Unit i un, a Dinamarca
ep cnmv fachadala comision nacionalmercadovalores
EUROPA PRESS

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha advertit de cinc 'xiringuitos financers', quatre d'ells al Regne Unit i un, a Dinamarca. Segons els han informat els supervisors del Regne Unit i Dinamarca, no estan degudament registrats i, per tant, no poden prestar serveis d'inversió.

En concret, la DFSA danesa ha comunicat que Tokai National Partners (www.tnpsecurities.com) no figura als registres i no pot oferir serveis d'assessorament o d'inversió.

De la seva banda, la FCA del Regne Unit adverteix que les empreses clon Britannia Capital Management (www.britanniacapmanagement.com), Century Finance / Century Finance Services Limited i el clon Century Finance UK Limited (www.centuryfinance.loan), així com Greenshields Capital Group (www.greenshiledscapitalgrp.com) i Trading Trinity (www.trading-trinity.com) no poden operar.

Les advertències de reguladors estrangers d'àmbit europeu poden ser consultades a la web de la CNMV com advertències sobre entitats no autoritzades i com un altre tipus d'advertències. A més, el web de la CNMV ofereix un cercador d'entitats advertides.

Noticias relacionadas

contador