ep espana italia y alemania destacan como los principales emisores de viajeros wellnes de europa
TRAVELLYZE

Els volums de recerca mundials en l'última setmana d'abril només van baixar un 3% respecte al mateix període del 2019, fet que confirma que la confiança i la gana de les persones per viatjar segueixen enfortint-se.

Hi va haver augments de dos dígits a molts mercats clau durant tot el mes d'abril, amb cerques de Mèxic (+69%), Canadà (+29%) i els Estats Units (+7%) que van experimentar un creixement d'un sol dígit, segons la investigació dels equips de ciència de dades d'Amadeus, empresa proveïdora de solucions tecnològiques per a la indústria dels viatges.

Les cerques nacionals estan liderant la recuperació i arriben a territori positiu a l'última setmana d'abril amb un augment del 4% respecte al 2019. Mercats com l'Índia (+47%) i Itàlia (+82%) estan liderant l'avenç.

Encara que el nacional és el que s'ha recuperat més, altres segments també estan mostrant una força real. Les cerques intraregionals a l'última setmana d'abril només van baixar un 4% respecte al 2019, amb un impressionant creixement procedent del Regne Unit (+35%) i França (+38%).

La recerca internacional també funciona amb força, Argentina està experimentant una de les millors recuperacions, un 24% per sobre dels nivells del 2019.

L'interès en la cerca de viatges està significativament per endavant a escala global si es compara el 2021 amb el 2022 fins a la data. Els primers quatre mesos del 2022 estan de mitjana un 69% per davant del mateix període de l'any passat. Si s'observen les xifres mensuals, el gener està un 37% per davant de l'any anterior; febrer, un 77% al davant; març, un 67% al davant. Finalment, l'abril està avançat en un 94% respecte a les cerques de l'any anterior.

En comparació amb el primer quadrimestre del 2021, les cerques nacionals continuen liderant, de nou, amb un augment del 73%, mentre que les cerques intraregionals pugen un 72% i les internacionals, un 61%.

contador