ep aguas danone
Aguas DanoneEUROPA PRESS

BARCELONA, 18 (EUROPA PRESS)

La Cambra de Barcelona ha premiat a Naturgy, Aguas Danone, el Museu d'Història de Barcelona (Muhba), la Sala Apol·lo i Abacus, entre d'altres empreses, per celebrar aquest any aniversaris emblemàtics, ha indicat en un comunicat.

La institució, que celebra aquest dijous el 'Dia de la Cambra' a la Casa Llotja de Mar, ha seleccionat un total de 106 empreses de la província de Barcelona que celebren 50, 75, 100, 125, 150, 175 i 200 anys el 2018 en reconeixement del seu "esforç i consolidació en el temps".

Els guardons han recaigut en el Col·legi Jesús-María de Sant Andreu (200 anys); Naturgy i Santa Eulalia (175); Antonio Rabert (125), i Becerra Advocats, Ca l'Andreu Artesans del Pa i la Pastisseria, Destil·leries Vila Aromes del Queralt, Gunnebo Espanya, Joan Fontcuberta Ambròs, Majestic Hotel & Spa Barcelona i Merceria Pous (100).

També han guardonat a Aigües Danone, el Museu d'Història de Barcelona (Muhba), la Sala Apol·lo, l'Orxatería Torroneria Sirvent, Benitosports, Caves Colomer, Laboratoris Ordesa (75) i a Abacus, Aula Escola Europea, Institut Francis, Julià Tours i Werfen Espanya (50), entre d'altres.

La vint-i-dosena edició del 'Dia de la Cambra' comptarà aquesta tarda amb la participació del president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls; la Consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, i el director general de l'empresa Santa Eulalia, Lluis Sans, que parlarà en nom dels premiats.

contador