ep segona edicio debarcelona industry week
Segona edició de la Barcelona Industry WeekFIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 18 (EUROPA PRESS)

La Barcelona Industry Week ha reunit prop de 25.000 professionals en la seva segona edició, que ha agrupat els salons Healthio i Ind(3D)ustry From Need To Solutions al recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona i el IoT Solutions World Congress al de Gran Via.

La institució firal ha indicat en un comunicat que la trobada, que s'ha celebrat des d'aquest dimarts fins aquest dijous, ha confirmat que la Internet de les Coses, la Intel·ligència Artificial, la impressió 3D i la digitalització del sector de la salut "han arribat per quedar-se" a la indústria.

Ha assegurat que la Barcelona Industry Week s'ha consolidat com a una "cita de referència" de la indústria 4.0 i de la transformació digital de les empreses, amb la participació d'un total de 550 empreses i 700 ponents.

El director de Negocio Propio de la Fira de Barcelona, Salvador Tasqué, ha celebrat que aquesta edició s'ha caracteritzat per "una alta internacionalitat i una gran activitat".

En concret, el saló IoT Solutions World Congress ha registrat 16.000 visitants i la participació de 350 empreses; l'Ind(3D)udstry From Needs to Solutions, 5.000 visitants i 90 expositors, i l'Healthio, 4.000 visitants i 155 companyies.

Així mateix, la trobada ha celebrat el primer congrés de ciberseguretat i 'hacking' ètic, en el qual s'ha debatut sobre com garantir la protecció de dades a la xarxa.

contador