ep industry from needs to solutions
Industry From Needs to SolutionsFIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 18 (EUROPA PRESS)

La cinquena edició d'Industry From Needs to Solutions, que se celebrarà del 23 al 26 de març del 2021 al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, preveu ampliar un 50% l'espai destinat a maquinària de gran format fins arribar als 10.000 metres quadrats nets d'exposició.

El saló, que preveu reunir més de 150 empreses i superar els 9.000 visitants de l'edició anterior, reunirà companyies que es dediquen a màquina-eina, connectivitat i dades, motlles i matrius, transformació de plàstic, impressió 3D, automatització i robòtica, ha informat Fira en un comunicat.

El director de l'esdeveniment, Miguel Serrano, ha destacat que l'objectiu és "promoure la competitivitat mitjançant la millora dels processos productius a través de la tecnologia i oferir solucions reals als desafiaments industrials del present i del futur".

El saló també comptarà amb diversos espais de coneixement experiencial, una zona d'innovació amb presentacions d'aplicacions i solucions de fabricació avançada, i una àrea de treball en xarxa en què se celebraran reunions entre empreses i compradors.

IMPRESSIÓ 3D EN EQUIPLAST

Prèviament a celebrar la cinquena edició d'Industry From Needs to Solutions, la de fabricació additiva mostrarà les seves novetats en el marc d'Equiplast, la trobada sobre el plàstic i el cautxú que organitza Fira de Barcelona del 2 el 6 de juny del 2020 al recinte de Gran Via, al costat d'Expoquimia, l'esdeveniment internacional de la química, i Eurosurfas, el saló sobre el tractament de superfícies.

Aquest espai estarà situat prop de la zona Smart Chemistry Smart Future i del projecte Rethinking Plastics i disposarà de productes fets amb plàstic reciclat, així com una planta de reciclatge en funcionament.

L'oferta d'empreses d'impressió 3D donarà resposta a tres dels principals eixos d'Equiplast --l'economia circular, la digitalització i transferència de tecnologia--, a més de poder liderar l'adaptació de la tecnologia 3D entre els sectors industrials i respondre els reptes que ofereix el mateix sector sobre nous materials i processos.

contador