ep enrique lacalle premiat amb lantic car 2018
Enrique Lacalle premiat amb l'Antic Car 2018FIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 18 (EUROPA PRESS)

El president del saló Automobile Barcelona, Enrique Lacalle, ha rebut aquest dijous el premi Antic Car 2018, en el marc del saló Auto Retro, que se celebra des d'aquest dijous fins aquest diumenge al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.

La institució firal ha explicat en un comunicat que aquest guardó es lliura anualment per l'Antic Car Club de Catalunya i que reconeix les persones i institucions que impulsen el sector de l'automoció.

Ha ressaltat que Lacalle ha estat seleccionat pel club per "la seva destacada tasca" per l'Automobile Barcelona --abans conegut com a Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona--, així com per retre homenatge al saló, que el 2019 celebrarà el seu centenari.

En el seu discurs d'agraïment, Lacalle ha assegurat que es compromet a aconseguir que la capital catalana tingui un Museu de l'Automòbil.

El premi Antic Car, que es va començar a atorgar el 2008, ha celebrat aquest any la seva onzena edició, després de premiar el 2017 al motociclista espanyol, Salvador Cañellas.

contador