ep visitants mirenvehicle exposatsalo
Visitants miren un vehicle exposat en el salóFIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 19 (EUROPA PRESS)

El Saló Internacional del Caravaning afronta el seu últim cap de setmana després de vuit dies de fira amb autocaravanes i campers com a principals reclams.

El certamen, organitzat per Fira de Barcelona en el seu recinte Gran Via de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), tancarà així la seva XXXIII edició, que compta amb 700 vehicles en exposició i 111 empreses expositores, ha informat la institució firal aquest divendres en un comunicat.

La major part del saló està ocupada per autocaravanes i entre els models més demandats destaca la Carado Ixeo 30 edition, la Benimar Sport 365 o l'edició 'pepper' de la Weinsberg 600 MEG.

Els preus d'aquests vehicles oscil·len entre els 2.500 euros de l'autocaravana més barata fins als 350.000 dels exemplars de més luxe, passant per models d'autocaravana que parteixen dels 45.000 euros.

Les campers, furgonetes convencionals que incorporen llits, cuines, neveres i lavabos, estan tenint un gran acolliment entre els visitants.

Les més sol·licitades han estat la 140 up de Benimar o la versió V60 de Carado, així com les propostes més personalizables de Camper Diem, Catalunya Van i Tinkervan, i els models de gamma alta de Mercedes i Volkswagen, entre d'altres.

En aquest últim cap de setmana, els visitants també podran conèixer les propostes gastronòmiques, viatgeres i familiars que ofereix el saló.

contador