ep inigola serna ministrefoment
Iñigo de la Serna, ministre de FomentEUROPA PRESS

El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha assegurat que la inversió a Rodalies que el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, detallarà aquest dimarts és "un pla realista absolutament viable en el qual hi ha actuacions concretes".

En declaracions a Rac1 recollides per Europa Press, ha reconegut que existeix "la percepció que hi hauria d'haver més inversió i que alguns dels plans no s'han arribat a executar", però ha assegurat que la nova inversió es durà a terme

En aquest sentit, ha explicat que preveuen una sistema de supervisió i seguiment de les actuacions que s'engeguin "per aconseguir augmentar la credibilitat si hi ha dubtes raonables pel que ha passat" amb anteriors incompliments, ha plantejat.

El ministre ha dit que el pla d'inversió és un projecte molt assenyat, realista i coherent

Ha detallat que les inversions es concretaran, entre d'altres coses, en una renovació del centre de control del trànsit de l'Estació de França, del sistema de gestió de trànsit entre l'Hospitalet de Llobregat i Mataró, la duplicació de vies de la R3 entre Parets del Vallès i La Garriga i la renovació de l'electrificació de la catenària entre l'Hospitalet i Sants.

El ministre ha dit que el pla d'inversió és un projecte molt assenyat, realista i coherent: "No volem haver de menjar-nos les nostres pròpies paraules quan vinguem a Catalunya, que hi vindrem molt".

El ministre ha assegurat en l'anunci de les inversions "no hi ha un plantejament que tingui relació amb l'independentisme", sinó que el Govern espanyol vol informar la societat de la feina que fa en les diferents comunitats.

Noticias relacionadas

contador