ep consellplenariczfb
Consell del Plenari del CZFBCZFB

BARCELONA, 18 (EUROPA PRESS)

El Consell del Plenari del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha aprovat aquest dijous el projecte de pressupost pel 2019, que preveu un benefici de 10,2 milions d'euros i una despesa de 33,4 milions en inversions, tant patrimonials com immobiliàries.

El Consell, presidit per l'alcaldessa Ada Colau i en el qual ha participat el delegat especial de l'Estat al CZFB, Pere Navarro, també ha aprovat una previsió de la xifra de negoci de 49,1 milions d'euros, un 3,2% més, ha informat el Consorci en un comunicat.

Quant a inversions, destaca el projecte DFactory --inclou la 3DIncubator i el 'hub' tecnològic DFactory 4.0--, en el qual el CZFB ja està invertint i que li requerirà dedicar 20 milions d'euros per materialitzar la seva primera fase.

El CZFB també vol construir en un futur un àrea de naus industrials per a pimes, una obra que implicaria una inversió d'uns 5,6 milions d'euros per a l'exercici 2020.

Així mateix, el Consorci durà a terme el 2019 diverses actuacions de sostenibilitat i mobilitat al polígon per avançar cap a un entorn que apropi l'àrea industrial al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que les Nacions Unides han fixat com a objectiu per als propers anys.

contador