ep una dona protegida amb mascarilla espera asseguda en un banc de landana al fet que arribi el
Una dona protegida amb mascarilla espera asseguda en un banc de l'andana al fet que arribi el metre durant l'estat d'alarmaDavid Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 27 (EUROPA PRESS)

El transport públic de l'ATM de Barcelona readaptarà la seva oferta aquest cap de setmana, el segon de confinament des que es decretés l'estat d'alarma pel coronavirus, i prestarà un servei del 33%-60% del que és habitual en dissabtes i diumenges.

Així, el Metro de Barcelona, autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Tram i Rodalies oferiran el 50% del seu servei habitual de cap de setmana, ha informat la Generalitat en un comunicat.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) tindrà en marxa entre el 33% i el 40% de les seves expedicions, segons línies i franges horàries, i la L7 circularà entre les estacions d'Av. Tibidabo i Gràcia, on es podrà fer transbordament si l'usuari té una altra destinació.

A més, la nit del divendres al dissabte deixarà de funcionar comercialment la T2 de l'Aeroport de Barcelona, i tant Rodalies com el Metro mantindran els serveis que passen per aquesta terminal per garantir l'accés dels treballadors.

Els autobusos urbans de l'àrea metropolitana funcionaran al 60% del nivell habitual, els interurbans reduiran la seva oferta al 40% i les línies de busos urbans de l'AMTU seran les úniques que oscil·laran entre el 50% i el 100%, ja que alguns d'aquests serveis es veuen molt reduïts en un cap de setmana habitual.

El servei de bus nocturn, tant urbans com a interurbans, seguirà com el cap de setmana passat: un 50% les nits de divendres, dissabte i diumenge, mentre que Metro, FGC i Tram finalitzaran el servei en la mitjanit del divendres i dissabte.

contador