• La resta de la setmana està marcada per les dades de creixement de la Unió Europea que es coneixeran dimarts
Grecia12

Dilluns que ve la sessió borsària estarà marcada pels ecos de la cimera del G-7 d'aquest dissabte que se celebra a Bari (Itàlia) i comptarà amb la presència del secretari del Tresor dels Estats Units, Steven Mnuchin i els ministres Economia i Finances de Itàlia, Pier Carlo Padoan; Alemanya, Wolfgang Schäuble; França, Michel Sapin; el Regne Unit, Philip Hammond; Canadà, William Morneau, i Japó, Taro Aso. La primera sessió de treball està centrada en incentius econòmics en el creixement i regulació financera.

També hi assistiran la presidenta de la Reserva Federal dels EUA, Janet Yellen; el president del Bundesbank, Jens Weidmann; i els governadors del Banc d'Itàlia, Ignazio Visco; de França, François Villeroy de Galhau; d'Anglaterra, Mark Carney; del Canadà, Stephen S. Poloz, i del Japó, Haruhiko Kuroda.

A més, presenta els seus comptes trimestrals l'energètica alemanya RWE. A la resta d'Europa, es coneixerà el creixement del primer trimestre a Grècia i a Portugal, l'IPC d'Itàlia i l'informe mensual del Banc central d'Alemanya.

Als Estats Units es coneixerà l'índex del mercat immobiliari del NAHB i a la Xina, la inversió estrangera directa.

La resta de la setmana està marcada per les dades de creixement de la Unió Europea que es coneixeran dimarts, la reunió del BCE de la política no monetària i l'IPC de la UE, ambdues, dimecres. En matèria empresarial, presenten resultats Cisco Systems i Wal-Mart als Estats Units.

ECONOMIA

Xina: Inversió estrangera directa (04:00 h.)

Itàlia: IPC (10.00 h.)

Alemanya: Informe mensual del Banc Central (n/a)

Grècia: Producte Interior Brut (11.00 h.)

Portugal: Producte Interior Brut (n/a)

Estats Units: índex del mercat immobiliari de NAHB (16.00 h.)

EMPRESES

Resultats Europa: RWE: (07:00 h.)

Noticias relacionadas

contador