• El Tresor dels EUA col·locarà lletres a tres i sis mesos
  • A la Xina es coneixerà la inversió estrangera directa
bandera eeuu usa america

La setmana comença amb poques referències macroeconòmiques a Espanya. En el plànol empresarial, Prosegur, Clínica Baviera i Aperam repartiran dividends entre els seus accionistes. A l'altre costat de l'Atlàntic, als EUA es coneixerà el balanç pressupostari del Tresor del mes de novembre. A més, el Tresor nord-americà col·locarà lletres a tres i sis mesos i bons a tres i deu anys.

  • 11.154,60
  • 1,56%

D'altra banda, al Japó es publicarà la taxa d'inflació domèstica del mes de novembre; les comandes de maquinària del mes d'octubre i l'índex de la indústria terciària. Per la seva banda, a la Xina s'informarà de la inversió estrangera directa.

Malgrat les poques dades del dilluns, la setmana estarà carregada d'informació i de referències importants per als inversors

Malgrat les poques dades del dilluns, la setmana estarà carregada d'informació i de referències importants per als inversors. Per exemple, Inditex presentarà els seus resultats trimestrals i el FMI publicarà les conclusions de l'examen a l'economia espanyola. A més, la Reserva Federal d'EUA (Fed) tindrà reunió de política monetària dimecres que ve.

ECONOMIA

Japó: Taxa d'inflació domèstica del mes de novembre; comandes de maquinària del mes d'octubre (1:50 h.); índex de la indústria terciària del mes d'octubre (6:30 h.).

Xina: Inversió estrangera directa del mes de novembre

EUA: Balanç pressupostari del Tresor del mes de novembre; el Tresor nord-americà col·locarà lletres a tres i sis mesos i bons a tres i deu anys (20:00 H.)

EMPRESES

Espanya: Prosegur, Clínica Baviera i Aperam repartiran dividends entre els seus accionistes

Noticias relacionadas

contador